Contact

Wil je graag meer weten over de waarde van jouw woning, onze werkwijze, de woningmarkt en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of een gratis waardebepaling. We staan je graag te woord!

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 8.30 – 17.30
Zaterdag: op afspraak
Zondag: op afspraak

Bel ons

Wij zijn bereikbaar van 8:00 – 20:00
(+31) 252 25 50 44

Shape

Wij staan voor je klaar!

© 2021 All rights reserved​

Gemaakt met ❤ door VerseKrachten

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

Deze klanten hebben een review achtergelaten

Shape

Wij staan voor je klaar!

Ben je op zoek naar een erkend NVM makelaar in de Duin- en Bollenstreek of Leiden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gilde Makelaars staat voor je klaar!

“We waren erg blij met Sylvia. Sylvia heeft ons geholpen met de verkoop en aankoop van onze fijne huis. Ze was tijdens het gehele proces zeer betrokken, deskundig en goed bereikbaar. Ze heeft veel kennis van de markt en we raden Gilde Makelaars aan iedereen aan!”
Edwin & Karin, Sassenheim
“Gilde Makelaars is een aanwinst voor de regio! Een leuk nieuw makelaarskantoor met super spontane medewerkers. Ze reageren snel, zijn enthousiast en goed op de hoogte van wat er op de markt gebeurt. Een aanrader voor aan-of verkoop van een huis.”
Wendy, Warmond
"Ik wil Sylvia van Oostrum van Gilde Makelaars bedanken voor de fantastische verkoop van mijn huis. Vanaf de eerste afspraak tot aan de verkoop gaf zij mij een oprecht en goed gevoel. De spontaniteit, de enorme kennis en de uitleg in jip-en-janneketaal maakte het voor mij een makkelijke keuze om met deze makelaar in zee te gaan. Ik kan iedereen die voor de spannende keuze staat zijn huis te verkopen aanraden voor Gilde Makelaars te kiezen."
Mandy, Sassenheim
"De persoonlijke benadering voor, tijdens en na de verkoop is mij als zeer prettig ervaren. Ook na de verkoop stond Sylvia klaar om het uit te zoeken en te regelen, alles bij elkaar erg tevreden en zeker aan te bevelen."
Walter, Warmond