Taxatie

Taxatie Bollenstreek en Leiden

Wil je jouw (toekomstige) woning laten taxeren in de Bollenstreek of Leiden? Gilde
Makelaars zorgt een deskundig en duidelijk taxatierapport dat aan alle eisen voldoet. Ook voor de verbouwing die je wellicht wilt gaan uitvoeren.

Shape

Deskundig taxatierapport

We verzorgen een deskundig taxatierapport dat is gevalideerd door de NWWI.
(Nederlands Woning Waarde Instituut). Alleen taxateurs die aan strenge eisen voldoen en elk jaar de herscholingsplicht halen, kunnen zich aanmelden bij het NWWI. De opgeleverde taxatie zal dan ook aan alle richtlijnen en kwaliteitsnormen voldoen.

Binnen twee werkdagen

We hebben jarenlange ervaring met taxeren in de Duin- en Bollenstreek, regio Katwijk en Leiden. Doorgaans heb je binnen twee werkdagen een compleet en betrouwbaar taxatierapport in jouw bezit. Met extra spoed kan het zelfs al de volgende werkdag! Wel zo prettig als je snel duidelijkheid wilt hebben.

Waarom Gilde Makelaars?

Een taxateur van Gilde Makelaars:

➾ is kritisch, duidelijk en eerlijk;
➾ kent de markt, de stad, de wijken en woningen;
➾ is snel en goed bereikbaar;
➾ is een erkend NVM taxateur dat is aangesloten bij NWWI.

Huis taxeren in Bollenstreek en Leiden

Op de volgende locaties kunnen wij huizen taxeren: Leiden, Katwijk ZH, Rijnsburg, Valkenburg ZH, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk ZH, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Lisse, Sassenheim, Hillegom, De Zilk

Wij staan voor je klaar!

Vraag ons gerust naar onze scherpe taxatietarieven. Of neem voor een vrijblijvend advies over de waarde van je (toekomstige) woning contact met ons op. We helpen je graag met een gratis waardebepaling.

× Stel je vraag via WhatsApp!