ons kantoor

Over ons

Het verhaal van Gilde Makelaars

Het verhaal van Gilde Makelaars begint in februari 2021, maar de makelaars achter ons NVM kantoor hebben een geschiedenis die verder teruggaat. Eigenaresse Sylvia van Oostrum is geslepen door ruim 25 jaar ervaring. Het vak stroomt door haar bloed, en ze blijft even ambitieus als altijd. Het helpen van anderen bij het vinden van het perfecte huis is voor haar het mooiste wat er is.

Dynamisch duo

Sylvia vormt samen met Eva van Dorp het team van Gilde Makelaars, Eva is een ambitieuze NVM makelaar en kent na al die jaren ook de klappen van de zweep. Ze is de verbindende factor tussen mensen en woningen en zet haar netwerk in om win-winsituaties te creëren.

De naam Gilde Makelaars

Het ambacht van makelaar heeft diepe wortels in het verleden. In de zestiende eeuw verenigden makelaars zich in een gilde om kwaliteit te waarborgen en zich te beschermen tegen oneerlijke concurrentie. Het woord beunhaas ontstond in die tijd. Het gilde distantieerde zich van deze makelaars en zette het belang van de klant voorop via een transparante en eerlijke werkwijze.

Uit respect voor het ambacht en de traditionele normen en waarden van de makelaardij draagt ons kantoor de naam Gilde Makelaars.

NVM Makelaar

Als lid van de NVM, de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs, onderschrijven wij de visie van deze toonaangevende ledenorganisatie. Bij Gilde Makelaars streven we naar onafhankelijkheid, kwaliteitsborging en integriteit. Wil je meer weten over wie wij zijn? Lees verder over ons hier!

Ontdek het verschil met Gilde!

Het dynamische duo is geworteld in de Duin- en Bollenstreek, waardoor ze als lokale experts de markt, dorpen en mensen door en door kennen. Dit betekent snelle respons, optimale bereikbaarheid en flexibele afspraken, allemaal om jou van dienst te zijn. Wil je profiteren van onze expertise?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat ons je begeleiden in al je vastgoedbehoeften!