Over ons

Makelaar Sassenheim

Verkoopmakelaar Sassenheim

De huidige huizenmarkt, met de daarbij behorende ontwikkelingen en kansen, kan het ingewikkeld maken om een huis te verkopen of juist te kopen. Wat komt er bijvoorbeeld allemaal kijken bij het verkopen of kopen van een woning? Denk dan aan de juiste zoekopdracht, bezichtigingen en moeilijke beslissingen nemen onder tijdsdruk.

Geen paniek, want de twee zeer deskundige powervrouwen van Gilde Makelaars helpen jou graag verder in zowel het aankoop- als het verkoopproces van jouw huis in Sassenheim.

Huis verkopen Sassenheim

Wil je je woning in Sassenheim verkopen? Ook daarbij helpen wij graag om dat proces vlekkeloos te laten verlopen. Het verkopen van een woning kan een spannende en onzekere stap zijn waar veel bij komt kijken. De makelaars van Gilde Makelaars kennen het proces waardoor zij kunnen opkomen voor jouw belangen, het verkooptraject kunnen begeleiden en de beste prijs voor jouw woning kunnen realiseren.

De makelaars van Gilde Makelaars helpen jou van begin tot eind met het verkopen van jouw woning in Sassenheim. Van een top presentatie, de perfecte deal tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

Wil jouw huis in Sassenheim verkopen met behulp van onze deskundigheid? Of liever eerst kennis maken? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op!

Waarom kiezen voor Gilde Makelaars?

Shape

Aankoopmakelaar Sassenheim

Ben je op zoek naar een huis in Sassenheim? Bij Gilde Makelaars ben je aan het juiste adres! Wij staan klaar voor iedereen die een huis zoekt in de Bollenstreek en Leiden, van starters tot ervaren verhuizers. Onze ervaren makelaars komen op voor jouw belangen en helpen je met hun expertise en uitgebreide netwerk. We kennen de markt goed en houden het aanbod nauwlettend in de gaten. Of je nu onder tijdsdruk staat of rustig een beslissing wilt nemen, wij ondersteunen en begeleiden je in het hele proces. Van de zoektocht en bezichtigingen tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Jouw tevredenheid staat voorop, en wij zijn pas blij als jij dat bent! Zoek je een aankoopmakelaar in Sassenheim? Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij helpen je graag!

Een huis kopen in Sassenheim, een goed idee?

Overweeg je een huis te kopen? Sassenheim is een slimme keuze, en niet alleen vanwege de goede ligging. Met het centrum van Leiden en het strand van Noordwijk op slechts 30 minuten fietsen, en Amsterdam bereikbaar in 30 minuten met de auto, biedt Sassenheim een ideale locatie. Maar het is niet alleen de bereikbaarheid via NS station Sassenheim, snelwegen zoals A4 en A44 die aantrekkelijk is. Sassenheim heeft ook een scala aan bezienswaardigheden en voorzieningen. Met twee voetbalverenigingen, een rugbyclub, tennis- en korfbalverenigingen, een schaatsvereniging en een zwembad is er voor de circa zestienduizend inwoners genoeg te doen en te beleven! Ontdek het zelf in Sassenheim. Maar jij moet je er natuurlijk wel helemaal thuis voelen!

Plan dus vooral een bezichtiging in om het prachtige dorp te ervaren. Bekijk hier ons actuele aanbod van koopwoningen in Sassenheim.

Zo gaat Gilde Makelaars een stap verder

Bij Gilde Makelaars pakken we de verkoop van jouw huis anders aan dan de gemiddelde makelaar. Met persoonlijke begeleiding, deskundigheid en een vrouwelijke touch onderscheiden we ons. Als de makelaar van nu zetten we in op Social Media en gaan altijd dat extra stapje verder. Bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail, wij zijn er voor jou. Gevestigd in de Duin- en Bollenstreek, kennen we de lokale markt door en door. Snel schakelen en jou de juiste hulp bieden, dat is onze kracht!

Een gevalideerd taxatierapport in Sassenheim

Bij Gilde Makelaars zijn we aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Ben je dus opzoek naar een taxatierapport in Sassenheim dan hebben wij doorgaans binnen twee werkdagen een taxatierapport die aan de strenge eisen van de NWWI voldoet.

Heb je bijvoorbeeld een taxatierapport nodig om bijvoorbeeld een hypotheek over te sluiten of voor een verbouwing, Gilde Makelaars staat voor jou klaar.

Makelaar Sassenheim

Gilde Makelaars staat voor je klaar om je te helpen bij zowel het kopen als verkopen van jouw huis in Sassenheim. Uiteraard zijn wij ook actief in omliggende gebieden, waaronder Leiden, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Lisse, Hillegom, en De Zilk. 

Wij staan voor je klaar!

Ben je op zoek naar een erkend NVM makelaar in de Duin- en Bollenstreek of Leiden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gilde Makelaars staat voor je klaar!