Over ons

Makelaar Sassenheim

Gilde Makelaars is jouw makelaar in Sassenheim

De huidige huizenmarkt, met de daarbij behorende ontwikkelingen en kansen, kan het ingewikkeld maken om een huis te verkopen of juist te kopen. Wat komt er bijvoorbeeld allemaal kijken bij het verkopen of kopen van een woning? Denk dan aan de juiste zoekopdracht, bezichtigingen en moeilijke beslissingen nemen onder tijdsdruk.

Geen paniek, want de twee zeer deskundige powervrouwen van Gilde Makelaars helpen jou graag verder in zowel het aankoop- als het verkoopproces van jouw huis in Sassenheim.

Huis verkopen Sassenheim

Wil je je woning in Sassenheim verkopen? Ook daarbij helpen wij graag om dat proces vlekkeloos te laten verlopen. Het verkopen van een woning kan een spannende en onzekere stap zijn waar veel bij komt kijken. De makelaars van Gilde Makelaars kennen het proces waardoor zij kunnen opkomen voor jouw belangen, het verkooptraject kunnen begeleiden en de beste prijs voor jouw woning kunnen realiseren.

De makelaars van Gilde Makelaars helpen jou van begin tot eind met het verkopen van jouw woning in Sassenheim. Van een top presentatie, de perfecte deal tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

Wil jouw huis in Sassenheim verkopen met behulp van onze deskundigheid? Of liever eerst kennis maken? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op!

Waarom Gilde Makelaars?

Gilde Makelaars verkoopt je woning sneller en beter:

➾ doordat we constant bovenop de ontwikkelingen in de markt zitten;
➾ door de inzet van alle social media-kanalen;
➾ door persoonlijk contact en goede bereikbaarheid, elke dag van 08.00 tot 20.00;
➾ omdat we snel schakelen en handelen.

Shape

Een huis kopen in Sassenheim, een goed idee?

Een huis kopen in Sassenheim is mede door de goede ligging een verstandig idee. Zo is zowel het centrum van Leiden als het strand van Noordwijk binnen 30 minuten te bereiken op de fiets en naar het centrum van Amsterdam doe je er eveneens 30 minuten over met de auto, ideaal dus.

De bereikbaarheid en ligging van Sassenheim is niet alleen een groot pluspunt het heeft ook nog eens leuke bezienswaardigheden en voorzieningen in de omgeving. Zo heeft de plaats Sassenheim relatief veel sportvoorzieningen, want voor een plaats met circa zestienduizend inwoners heeft het twee voetbalverenigingen, een rugbyclub, tennis-, korfbal- en schaatsvereniging en een zwembad om lekker te recreëren of voor zwemles. Kortom genoeg te doen in Sassenheim!

Dat Sassenheim uit praktische overweging een goede plek is om een huis te kopen mag duidelijk zijn. Maar jij moet je er natuurlijk wel helemaal thuis voelen! Plan dus vooral een bezichtiging in om jouw potentiële droomhuis en het prachtige dorp te ervaren. Wij hebben een ruim aanbod van prachtige woningen in Sassenheim. Bekijk hier ons actuele aanbod van koopwoningen in Sassenheim en misschien zit jouw toekomstige droomhuis er wel tussen!

Koopwoning Sassenheim

Ben jij opzoek naar een huis in Sassenheim? Dan ben je bij Gilde Makelaars aan het goede adres! Gilde Makelaars staat klaar voor iedereen die een huis zoekt in de Bollenstreek en Leiden, van starter tot ervaren verhuizer. Wij komen op voor jouw belangen en helpen je met onze ervaring en ons netwerk. We kennen de markt en houden het aanbod scherp in de gaten. Zo weten we voor jou een woning te vinden dat voldoet aan al je wensen.Het aanbod is beperkt en als koper moet je steeds vaker onder druk een belangrijke beslissing nemen. We ondersteunen en begeleiden je in het gehele proces, van de zoektocht en bezichtigingen tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Wij adviseren en jij beslist. Wij zijn pas blij, als jij blij bent! Ben je opzoek naar een aankoopmakelaar in Sassenheim? Wij helpen je graag, neem dan hier vrijblijvend contact met ons op!

Zo gaat Gilde Makelaars een stap verder

Bij Gilde Makelaars willen wij het net even iets anders doen dan de gemiddelde makelaar. Maar hoe doen wij dat? Wij onderscheiden ons van andere makelaars door onze persoonlijke begeleiding, deskundigheid en een vrouwelijke touch. Wij pakken de verkoop aan als de makelaar van nu, bijvoorbeeld met Social Media. We doen een stapje meer en denken altijd verder. Je kunt ons bijvoorbeeld altijd bereiken via telefoon, whatsapp en via e-mail.

Wij wonen en werken in de Duin- en Bollenstreek. Daarom weten we waar we het over hebben, kennen de lokale markt en mensen en kunnen dus snel schakelen en zo jou van de juiste hulp voorzien!

Een gevalideerd taxatierapport in Sassenheim

Bij Gilde Makelaars zijn we aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Ben je dus opzoek naar een taxatierapport in Sassenheim dan hebben wij doorgaans binnen twee werkdagen een taxatierapport die aan de strenge eisen van de NWWI voldoet.

Heb je bijvoorbeeld een taxatierapport nodig om bijvoorbeeld een hypotheek over te sluiten of voor een verbouwing, Gilde Makelaars staat voor jou klaar.

Verkoopmakelaar In Sassenheim

Wij kunnen je helpen met het kopen en verkopen van jouw huis in Sassenheim. Maar zeker ook in Leiden, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Lisse, Sassenheim, Hillegom en De Zilk.

Wij staan voor je klaar!

Ben je op zoek naar een erkend NVM makelaar in de Duin- en Bollenstreek of Leiden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gilde Makelaars staat voor je klaar!