Aankoop

Huis kopen Bollenstreek en Leiden

Het kopen van een huis in de Bollenstreek en Leiden is ingewikkeld en kent vele valkuilen. De makelaars van Gilde zijn gespecialiseerd om jou professioneel te begeleiden bij deze belangrijke stap. We hebben de juridische kennis, expertise en motivatie om jou zo goed mogelijk te helpen. Ook in de huizenmarkt van nu!

Shape

Van starter tot ervaren verhuizer

Gilde Makelaars staat klaar voor iedereen die een huis zoekt in de Bollenstreek en Leiden, van starter tot ervaren verhuizer. Wij komen op voor jouw belangen en helpen je met onze ervaring en ons netwerk. We kennen de markt en houden het aanbod scherp in de gaten. Zo weten we voor jou een thuis te vinden dat voldoet aan al je wensen.

Het gehele proces

Het aanbod is beperkt en als koper moet je steeds vaker onder druk een belangrijke beslissing nemen. We ondersteunen en begeleiden je in het gehele proces, van de zoektocht en bezichtigingen tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Wij adviseren en jij beslist. Wij zijn pas blij, als jij blij bent!

Waarom Gilde Makelaars?

Een aankoopmakelaar van Gilde Makelaars:

➾ is kritisch, scherp, duidelijk en eerlijk;
➾ krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
➾ kent de markt, de stad, de wijken en woningen;
➾ begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces tot de sleuteloverdracht.

Huis kopen in regio Bollenstreek en omstreken

Wij kunnen je helpen met het kopen van je droomwoning in Leiden, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Lisse, Sassenheim, Hillegom en De Zilk.

Wij staan voor je klaar!

Zie je door de bomen het bos niet meer? Twijfel je? Of ben je al helemaal verliefd? Wij helpen je met de volgende stap! Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

× Stel je vraag via WhatsApp!