Over ons

Wie zijn wij?

Shape

Over Sylvia van Oostrum

Mijn naam is Sylvia van Oostrum en ik ben Register-Makelaar, Taxateur en eigenaresse van Gilde Makelaars. Het vak van makelaar stroomt door mijn bloed: mijn werk is mijn hobby. Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijk advies staan voor mij voorop. Ik ben recht door zee en eerlijk.

Ik heb ruim twintig jaar ervaring in het onroerend goed en ken de klappen van de zweep. Ik organiseer het graag goed voor de klant en ben pas tevreden als de klant tevreden is. Sterk in het verbinden van mensen en positief in het leven!

Mijn motto is: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Mijn specialismen

Verkoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Taxateur

Regio’s: Sassenheim, Voorhout, Warmond, Lisse, Oegstgeest, Leiden, Noordwijkerhout, Noordwijk, Katwijk, Kaag, Buitenkaag.

4 Vragen aan Sylvia van Oostrum

Wat vind je het leukste aan je werk?

Diversiteit is voor mij een drijfveer en daarom voel ik mij thuis in de makelaardij. Ik hou van de veelzijdigheid, maar ik vind het vooral ontzettend leuk om mensen te helpen en te begeleiden met één van de belangrijkste beslissingen in hun leven.

Wat is je passie?

Ik heb veel passies! Lekker eten, gezellige mensen om ons heen, de kinderen en mijn man, hardlopen en fit blijven. Dagelijks besef ik wat een heerlijk leven we hebben en daar probeer ik alles uit te halen!

Wat is jouw favoriete plek of buurt?

Het strand, natuurlijk! We treffen het in deze regio dat het strand zo dichtbij is. In de zomer lekker genieten van het mooie weer en in de winter met een dikke jas het Nederlandse weer trotseren. Maar ook in mijn vertrouwde Warmond voel ik mij helemaal thuis. Ik vind het een heel erg gezellig dorpje.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een Pippi Langkous-huis met hoge plafonds en een houten veranda aan de zijkant, uitkijkend over een heerlijke tuin met een grote boom. Een grote hal waar alle vertrekken op uitkomen met een grote brede trap in het midden. Een woonkeuken met een lange tafel waar je de krant leest of uren zit te borrelen met vrienden en familie! En een aparte ruimte waar de kinderen ongestoord kunnen spelen en herrie kunnen maken. Ik hou van de stijl en sfeer van oude huizen. Het heeft iets speciaals.

Over Eva van Dorp

Mijn naam is Eva van Dorp en ik ben makelaar bij Gilde Makelaars in Sassenheim. Ik ben enthousiast, spontaan en pak opdrachten met beide handen aan. Ik ben graag de verbindende factor tussen mensen en woningen en zet mijn netwerk in om win-win situaties te creëren.

Ik heb bij diverse makelaarskantoren gewerkt. Het begon met een stage bij Sylvia en daarna ben ik gestart als commercieel medewerker in de binnen- en buitendienst. Vanuit die positie doorgegroeid, en is geen dag hetzelfde. 

Mijn motto: Stay positive, work hard and make it happen!

4 Vragen aan Eva van Dorp

Wat vind je het leukste aan je werk?

De verschillende werkzaamheden en het contact met mensen is waar ik energie van krijg. Een functie voor een echte regelneef, that’s me. Geen dag is hetzelfde. Mensen helpen bij een van de grootste beslissingen in hun leven, hen adviseren en het beste eruit halen. Ook wel begeleiden in geluk! Dat is het gaafste om te doen.

Wat is je passie?

Gezellig borrelen met vrienden, fotograferen, nieuwe dingen ontdekken en daardoor elke dag nieuwe dingen leren.

Wat is jouw favoriete plek of buurt?

De Bollenstreek, met het strand en de duinen binnen handbereik. Ik ben geboren en getogen in Sassenheim en hier ben ik dan ook het liefste. Een heerlijke wandeling door de duinen en over het strand waar je heerlijk kan uitwaaien om daarna weer vol aan de bak te kunnen

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een prachtig vrijstaand huis met een groot stuk grond eromheen. Jaren ’30 stijl met grote raampartijen. Een centrale hal waar alles omheen gebeurt. Grote woonkamer met een mooie grote eettafel, waar lekker veel mensen aan kunnen zitten. Gezellig kletsen, wijntjes drinken en dineren. Een heerlijke tuin op het zuiden met veranda waar je tot in de late uurtjes kan genieten.

Wij staan voor je klaar!

Omdat de medewerkers van Gilde Makelaars wonen en werken in de Duin -en Bollenstreek, weten ze echt waar ze het over hebben. Ze kennen de markt, de dorpen en de mensen. Het zorgt ervoor dat ze snel voor jou klaar staan, goed bereikbaar zijn en snel langs kunnen komen voor afspraken.

Wil je gebruik maken van de diensten van Gilde Makelaars? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.