Over ons

Wie zijn wij?

Shape

Over Sylvia van Oostrum

Ik ben Sylvia van Oostrum, een Register Makelaar Taxateur en trotse eigenaresse van Gilde Makelaars. Met meer dan 25 jaar ervaring in onroerend goed, ben ik volledig vertrouwd met alle facetten van het vak. Makelen is voor mij niet slechts een beroep; het is mijn passie. Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijk advies zijn de kernwaarden die ik hoog in het vaandel draag. Ik streef ernaar om alles tot in de puntjes te organiseren voor mijn klanten en ben pas tevreden als zij dat zijn. Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en ik koester een positieve kijk op het leven!

Over Eva van Dorp

Mijn naam is Eva van Dorp, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur en werkzaam bij Gilde Makelaars sinds de oprichting. Mijn eerste kennismaking met de makelaardij was tijdens een stage bij Sylvia. Na deze ervaring heb ik bij diverse kantoren gewerkt en ben ik gestart met de opleiding tot kandidaat-makelaar. De afwisselende taken en het contact met mensen geven mij energie. Als een echte regelneef is geen dag hetzelfde. Het bijstaan van mensen bij een van de belangrijkste beslissingen in hun leven, hen adviseren en het optimale resultaat behalen, is wat ik het liefste doe.

Ontdek het verschil met Gilde!

Het dynamische duo is geworteld in de Duin- en Bollenstreek, waardoor ze als lokale experts de markt, dorpen en mensen door en door kennen. Dit betekent snelle respons, optimale bereikbaarheid en flexibele afspraken, allemaal om jou van dienst te zijn. Wil je profiteren van onze expertise?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat ons je begeleiden in al je vastgoedbehoeften!