Verkoop

Huis verkopen Bollenstreek en Leiden

Denk je eraan je woning in de Bollenstreek of Leiden te verkopen? Dan ben je bij Gilde Makelaars aan het juiste adres. Er komt veel kijken bij het verkopen van je huis. Wij kennen het proces en kunnen jou helpen door op te komen voor je belangen, het verkooptraject te begeleiden en de beste prijs voor jouw woning te realiseren.

Shape

Van presentatie tot deal

Gilde Makelaars is jouw helpende hand voor het verkopen van jouw huis. We ondersteunen je in het gehele proces. Dat bestaat uit: de perfecte eerste indruk met de presentatie waarbij we gebruik maken van de fotografie en videografie van het mediabedrijf, de promotie via Social media en Funda. De uitkomst? De deal waar je van droomt!

Jouw huis in de picture

We zijn een jong, enthousiast en energiek kantoor, met een goede kijk op de woningmarkt. We hebben veel ervaring en expertise in de verkoop van woningen. We zetten ons aanbod uitgebreid in de picture op onze website en binnen ons netwerk. Onze service is niet beperkt van 9 tot 5. We gaan een stap verder om voor jou de beste deal te realiseren. Persoonlijk contact en bereikbaarheid staan
voor ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u ons bereiken van 08.00 tot 20.00u via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarom Gilde Makelaars?

Gilde Makelaars verkoopt je woning sneller en beter:

➾ doordat we constant bovenop de ontwikkelingen in de markt zitten;
➾ door de inzet van alle social media-kanalen;
➾ door persoonlijk contact en goede bereikbaarheid, elke dag van 08.00 tot 20.00;
➾ omdat we snel schakelen en handelen.

Verkoopmakelaar Bollenstreek en Leiden

Wij kunnen je helpen met het verkopen van jouw huis in Leiden, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Lisse, Sassenheim, Hillegom en De Zilk.

Wij staan voor je klaar!

Ben je op zoek naar een erkend NVM makelaar in de Duin- en Bollenstreek of Leiden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gilde Makelaars staat voor je klaar!

× Stel je vraag via WhatsApp!