Taxatie

Taxatie Sassenheim

Wil jij jouw (toekomstige) woning in Sassenheim laten taxeren? Wij taxeren al jaren huizen in Sassenheim en heb daar dus ook ruime ervaring mee. Gilde Makelaars maakt een deskundig en duidelijk taxatierapport dat ook nog eens aan alle eisen voldoet. Vaak zelfs binnen 2 werkdagen zodat jij meteen weet waar je aan toe bent!
Shape

Deskundig en snel jouw huis laten taxeren in Sassenheim

Ga je een bestaande woning in Sassenheim kopen of juist verkopen? Dan kan het handig zijn om je woning te laten taxeren door een onafhankelijke taxateur in Sassenheim. Bij het financieren van een nieuwe woning door middel van een hypotheek is dit vaak zelfs verplicht!

Als je je woning laat taxeren door Gilde Makelaars ben je verzekerd van een deskundig en duidelijk taxatierapport die voldoet aan alle eisen en is gevalideerd door de NWWI. En het grootste voordeel van je woning laten taxeren bij Gilde Makelaars; je hebt je taxatierapport doorgaans binnen 2 werkdagen al binnen. Wel zo fijn, zo weet jij gelijk waar je aan toe bent, en heb je voldoende tijd om een beslissing te kunnen nemen.

NWWI Gevalideerde Taxatie

Wij van Gilde Makelaars verzorgen een deskundig taxatierapport dat gevalideerd is door de NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI heeft als taak om taxatie- en hypotheekfraude tegen te gaan. Daarom kunnen alleen taxateurs die aan strenge eisen voldoen en elk jaar hun herschoolingsplicht halen NWWI gevalideerde taxatierapporten uitbrengen. Dit is dan ook vaak een eis van hypotheekverstrekkers.

Als je jouw taxatierapport voor een huis in Sassenheim laat opstellen door Gilde Makelaars weet je zeker dat je jouw taxatierapport aan alle eisen voldoet.

Waarom Gilde Makelaars?

Een Taxateur van Gilde Makelaars:

Huis taxeren in Bollenstreek en Leiden

Wij taxeren met expertise en precisie op diverse locaties in de regio, waaronder Leiden, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg ZH, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Lisse, Sassenheim, Hillegom, en De Zilk. 

Shape

Kosten van een taxatierapport in Sassenheim

De kosten van een taxatierapport voor jouw (toekomstige) woning in Sassenheim kunnen verschillen zoals een taxatierapport mét of zonder verbouwing. Als je je woning wil laten taxeren in Sassenheim kun je daarom het best even contact met ons opnemen.

De kosten zijn wel fiscaal aftrekbaar, altijd goed om te weten!

Wat is een taxatierapport?

Een taxatie, in dit geval van een woning, is een inschatting van de waarde van jouw (toekomstige) woning. Deze taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur. De taxateur moet een onafhankelijke partij zijn, die niet betrokken is bij de aan- of verkoop van de woning.

Bij de taxatie geeft de taxateur een zo exact mogelijke indicatie van de waarde van een woning. Van deze taxatie wordt een taxatierapport gemaakt die nodig is voor bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek voor de financiering voor jouw nieuwe woning.

Wij staan voor je klaar!

Vraag ons gerust naar onze scherpe taxatietarieven. Of neem voor een vrijblijvend advies over de waarde van je (toekomstige) woning in Sassenheim contact met ons op. We helpen je graag met een gratis waardebepaling.

Shape

Waarom wil je een taxatierapport?

Een taxatierapport kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. De voornaamste reden is bij het aanvragen van een hypotheek. Om een hypotheek te kunnen krijgen bij de aankoop van een bestaande woning is een onafhankelijk taxatierapport vaak zelfs verplicht. Bij het verkopen van je huis in Sassenheim is een taxatierapport niet verplicht, maar het kan wel handig zijn om een goede verkoopprijs te bepalen.