Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar in Sassenheim

Ben je opzoek naar jouw droomwoning, maar lukt het in deze hectische woningmarkt niet om binnen de korte bedenktijden jouw ideale woning in regio Sassenheim te vinden? Dan kan een aankoopmakelaar jou zeker helpen. Hier lees je hoe!

Shape

Wat is een aankoopmakelaar?

Tijdens het verkopen van een woning, wordt vaak gebruik gemaakt van een (verkoop)makelaar. De verkoopmakelaar begeleidt de verkopende partij bij het verkopen van zijn of haar huis. Een aankoopmakelaar helpt de andere partij, dus de kopers van het huis. Ga je een huis kopen in regio Sassenheim, dan kunnen wij als aankoopmakelaars van Gilde Makelaars jou hier zeker bij helpen!

Maar hoe kies je nou een aankoopmakelaar? Het is belangrijk dat je er een vindt die bij jou past zodat hij of zij zich goed kan verplaatsen in jouw wensen. Zo kan de aankoopmakelaar namelijk beter zonder enige emotie beoordelen of een woning wel of niet bij jou past.

Wat wij bij erg belangrijk vinden, is dat wij alleen adviseren maar jij uiteindelijk beslist. Het gaat immers om jouw huis. Wij zijn blij, als jij blij bent!

Wat doet een aankoopmakelaar in Sassenheim?

Een aankoopmakelaar helpt jou dus bij het aankopen van jouw droomwoning in regio Sassenheim, maar hoe doet Gilde Makelaars dit precies? Een huis koop je niet elke week, en vaak blijf je er voor langere tijd wonen. Daarom vinden wij het van belang dat jij een woning koopt die niet alleen helemaal bij jou past, maar ook in goede staat verkeert en geen bouwkundige problemen heeft die jouw woongenot kunnen belemmeren. Indien gewenst gaan wij mee naar bezichtigingen, beoordelen de woning, bepalen een realistische waarde, de staat van onderhoud, de courantheid en eventueel andere belemmerende factoren zoals een bestemmingsplan. Daarbij kennen we de regio ontzettend goed, en hebben we hier veel connecties. Zo kunnen wij dus goed bepalen in wat voor wijk jouw droomhuis staat, en kunnen wij door onze connecties snel schakelen en scherp aankopen. Wij komen op voor jouw belangen.

Waarom een aankoopmakelaar Gilde Makelaars?

Een aankoopmakelaar van Gilde Makelaars:

➾ is kritisch, scherp, duidelijk en eerlijk;
➾ krijgt als eerste het nieuwe aanbod in Sassenheim onder ogen;
➾ kent de markt, de stad, de wijken en woningen;
➾ begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces tot de sleuteloverdracht.

Shape

Voordelen van een huis kopen met aankoopmakelaar

Door onze brede kennis van de regio Sassenheim denken wij mee over welke wijken en gebieden voldoen aan jouw gestelde wensen en eisen. Doordat we een groot netwerk in de regio hebben kunnen we snel schakelen en weten we soms al wat er op de markt gaat komen voordat je dit zelf kan ontdekken.

Daarnaast begeleiden wij je bij het bezichtigen van de woningen en kijken hierbij naar dingen als de staat van onderhoud, of de woning geen gebreken vertoond en wat een realistische prijs voor de woning is, zodat het huis eventueel scherp kan worden aangekocht.

Zeker als je voor het eerst een koophuis gaat kopen, kan de ervaring en begeleiding van een aankoopmakelaar erg fijn zijn en je net wat zekerder de markt laten betreden. Het kan in de huidige huizenmarkt van veel vraag en weinig aanbod, daardoor wel langer duren voordat jij jouw droomhuis gevonden hebt.

Kosten van een aankoopmakelaar

De kosten van een aankoopmakelaar zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de mate van begeleiding. Wil je een aankoopmakelaar die vanaf zoeken tot de sleuteloverdracht je van A tot Z begeleidt, of wil je alleen de extra expertise van ons gebruiken voor een tweede bezichtiging en het bieden?

Wil je de kennis en kunde van de aankoopmakelaars van Gilde Makelaars gebruiken? Neem dan vooral contact met ons op om samen te bepalen hoe we jou kunnen helpen met het vinden van je droomhuis. We gaan graag met je in gesprek.

Shape

NVM aankoopmakelaar in Sassenheim

Door te kiezen voor een NVM aankoopmakelaar, kies je voor bewezen kennis en kunde. Het NVM keurmerk krijg je namelijk niet zomaar. Om NVM-aankoopmakelaar te worden, moet een meerjarige makelaar opleiding gevolgd zijn. Daarnaast moeten NVM aankoopmakelaars zich aan de erecode houden en beschikken zij over het grootste netwerk en de grootste database uit de sector. Als je kiest voor een NVM-aankoopmakelaar, dan weet je zeker dat jij als koper altijd een streepje voor hebt op de verhitte huizenmarkt. De Gilde Makelaar is een NVM gekeurde aankoopmakelaar. Wij beschikken dus over alle tools en kennis om jou te begeleiden bij het aankopen van jouw droomwoning.

Huis kopen in regio Sassenheim

Wij kunnen je helpen met het kopen van je droomwoning in regio Sassenheim door onze uitgebreide kennis van de regio en ons netwerk.

Wij staan voor je klaar!

Vraag ons gerust naar onze scherpe tarieven als aankoopmakelaar. Of neem voor een vrijblijvend contact met ons op om te kijken of een aankoopmakelaar in Sassenheim jou kan helpen.

 We helpen je graag met het vinden van jouw droomhuis!