Aanbod

Floris Schoutenstraat 9

Omschrijving

Ontdek de mogelijkheden van dit hoekpand in het hart van Sassenheim. Voormalig kapsalon en bovenwoning wat samen een zee van ruimte biedt met maar liefst 122 m2 aan woonoppervlak met aangebouwde hobbyruimte met een oppervlak van 35 m2 en is gelegen op korte loopafstand van het centrum van Sassenheim.

Met een beetje creativiteit en vakmanschap kan deze ruimte worden omgetoverd tot fraaie woning.

Begane grond: entree, royale open ruimte van 45m2 met in de hoek een kleine pantry. Vanuit de hal is er een mogelijkheid voor een opgang naar de 1e verdieping, deze is nu niet in gebruik. 2e opgang in de bijkeuken.

Vanuit de hal heeft u toegang tot eenvoudige keuken met vaste kast, opstelling CV ketel 2019, toilet en toegang tot tussenhal met opgang eerste verdieping. De (bij)keuken geeft toegang tot de achtertuin op het Noordoosten met extra ruimte van 35 m2 die mogelijkheid biedt voor uitbreiding of extra opslag.

Eerste verdieping: doorloop naar de kamers. Hier is een 2e opstelling CV ketel 2019. De gehele verdieping heeft een woonoppervlak van 45 m2 en zolder van 8 x 2.5. Op dit moment ruime (woon)kamer aan de voorzijde eenvoudig om te veranderen naar twee slaapkamers met keuken en een badkamer met douche en toilet en aangrenzend toegang tot de zolder boven de aanbouw van de keuken. Aan de achterzijde een royale kamer met wastafel. Hele etage nieuw gelegd laminaat met geluidswerende onderlaag.

Bouwjaar 1928; woonoppervlakte 122 m2; perceeloppervlakte 191 m2; dubbel glas; dakisolatie.

Verkocht

  • 122 m2 oppervlakte
  • 191 m2 perceel
  • 2 slaapkamers
Vraag een bezichtiging aan Bekijk brochure

Kenmerken

Bezichtiging aanvragen

Natuurlijk wil je de woning in het echt bekijken. Dat gaan wij voor je regelen.
Laat hieronder je gegevens achter dan plannen wij een afspraak in. 

Sassenheim – Floris Schoutenstraat 9

€ 315.000,- k.k.