Aanbod

Floris Schoutenstraat 9

Omschrijving

Ontdek de mogelijkheden van dit karaktervolle hoekpand in het hart van Sassenheim, die nu wacht op een creatieve renovatie. Deze zeer royale woning biedt door zijn ruimte woonoppervlakte 122 m2 met aangebouwde berging van 35 m2 tal van mogelijkheden en is gelegen op korte loopafstand van het centrum van Sassenheim.

Met een beetje creativiteit en vakmanschap kan deze woonruimte worden omgetoverd tot fraaie woning.

Begane grond: entree, hier komt u binnen in de grote ruimte is met in de hoek een kleine pantry. Vanuit de gang heeft u toegang met een trap naar de eerste verdieping wat nu op dit moment niet in gebruik is omdat deze opgang is verplaatst naar de achterzijde van de woning. Vanuit de gang heeft u toegang tot eenvoudige keuken met vaste kast, opstelling CV ketel 2019, toilet en hierachter de bijkeuken. De bijkeuken heeft toegang tot de zonnige achtertuin op het Noordoosten met extra berging die mogelijkheid biedt voor uitbreiding of extra opslag. Vanuit de bijkeuken heeft u ook mogelijkheid om met vaste trap naar de eerste verdieping te gaan.

Eerste verdieping: Deze verdieping biedt momenteel ruimte aan een heerlijke lichte (slaap)kamer, genoeg ruimte voor 2, aan de voorzijde van het huis gesitueerd. Achterzijde nog een slaapkamer, ook een keuken en een badkamer met douche en toilet en aangrenzend toegang tot de zolder boven de aanbouw van de keuken. Hele etage nieuw gelegd laminaat met geluidswerende onderlaag.

Bouwjaar 1928; woonoppervlakte 122 m2; perceeloppervlakte 191 m2; dubbel glas; dakisolatie.

De huidige eigenaar heeft het huis niet zelf bewoont, daarom kan de eigenaar u geen informatie geven over de (bouwkundige) staat van het huis en de eventuele werking van bijvoorbeeld apparatuur. Er zijn wel veel gegevens voorhanden, De woning zal dan ook worden verkocht met een "Niet bewoners clausule". Gezien, de leeftijd en de staat van onderhoud zal de woning tevens met een "Ouderdomsclausule" worden verkocht.

€ 415.000,- k.k.

  • 122 m2 oppervlakte
  • 191 m2 perceel
  • 2 slaapkamers
Vraag een bezichtiging aan Bekijk brochure

Kenmerken

Bezichtiging aanvragen

Natuurlijk wil je de woning in het echt bekijken. Dat gaan wij voor je regelen.
Laat hieronder je gegevens achter dan plannen wij een afspraak in. 

Sassenheim – Floris Schoutenstraat 9

€ 315.000,- k.k.