Over ons

Werkwijze

Shape

Wij nemen je zorgen uit handen

Bij het kopen of verkopen van je huis komt een hoop kijken. Het is dan prettig als je goed wordt begeleid. Wij van Gilde Makelaars nemen zoveel mogelijk handelingen, zorgen en werkzaamheden uit handen zodat je zorgeloos en succesvol je woning kunt kopen of verkopen.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij onderscheiden ons van andere makelaars door onze persoonlijke begeleiding, deskundigheid en een vrouwelijke touch. Hoe wij dit doen? Wij pakken de verkoop aan als de makelaar van nu, doen een stapje meer en denken altijd verder. Je kunt ons altijd bereiken via telefoon, whatsapp en via e-mail. En mocht je in de buurt zijn van ons kantoor, kom gezellig langs! De koffie staat klaar.

We zijn trots op ons werk. Elke dag doen we ons uiterste om in goede harmonie het beste resultaat te leveren. De cultuur van ons kantoor vatten we samen als transparant en betrouwbaar. Bij ons vind je een huiskamergevoel. 

Persoonlijk contact en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We willen jouw wensen vervullen en zetten met liefde een stap extra om alles mogelijk te maken. We staan voor je klaar. Dat is een belofte. En beloftes maken wij waar.

Makelaar Duin- En Bollenstreek en regio Leiden

Als je een makelaar zoekt voor de regio Duin- en Bollenstreek en Leiden ben je bij Gilde Makelaars aan het goede adres! Wij kennen deze regio als geen ander en kunnen je helpen met al je vragen.

Onze diensten kunnen uitgevoerd worden in de volgende gemeentes: Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Lisse, Sassenheim, Hillegom, De Zilk.

Ben je op zoek naar een huis in de Duin- en Bollenstreek of Leiden? Neem contact met ons op en we helpen je met het vinden van jouw droomhuis!

Wij staan voor je klaar!

Omdat de medewerkers van Gilde Makelaars wonen en werken in de Duin -en Bollenstreek, weten ze echt waar ze het over hebben. Ze kennen de markt, de dorpen en de mensen. Het zorgt ervoor dat ze snel voor jou klaar staan, goed bereikbaar zijn en snel langs kunnen komen voor afspraken.

Wil je gebruik maken van de diensten van Gilde Makelaars? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.