Verkoopmakelaar

Huis verkopen Bollenstreek en Leiden

De huidige huizenmarkt, met de daarbij behorende ontwikkelingen, kansen maar ook een blijvende krapte maakt het ingewikkeld. Er is veel vraag en weinig aanbod. Als verkoopmakelaar helpen wij om jouw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen, zodat je optimaal profiteert. Wij kennen het proces en kunnen jou helpen door op te komen voor je belangen.

Shape

Jouw huis in de picture

Denk je eraan je woning in de Bollenstreek of Leiden te verkopen? Gilde Makelaars is jouw helpende hand voor het verkopen van jouw huis. We begeleiden je in het gehele proces. Samen bepalen we de verkoopstrategie. Dat bestaat uit: de perfecte eerste indruk met de presentatie waarbij we gebruik maken van de fotografie en videografie van het mediabedrijf, de promotie via Facebook, Instagram en Funda. Wij ondersteunen en adviseren, jij beslist. De uitkomst? De deal waar je van droomt!

Meer dan een makelaar

Bij Gilde Makelaars willen wij het net even iets anders doen dan de gemiddelde makelaar. Wij begeleiden in geluk! Maar hoe doen wij dat? Wij onderscheiden ons van andere makelaars door onze persoonlijke begeleiding, deskundigheid, enthousiasme en een vrouwelijke touch. We hebben veel ervaring en expertise in de verkoop van woningen. We zetten ons aanbod uitgebreid in de picture op onze website en binnen ons netwerk. We gaan een stap verder om voor jou de beste deal te realiseren. Vlot contact en bereikbaarheid staan voor ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij te bereiken via WhatsApp, e-mail en telefoon. 

Waarom Gilde Makelaars?

Gilde Makelaars verkoopt je woning sneller en beter:

➾ doordat we constant bovenop de ontwikkelingen in de markt zitten;
➾ door de inzet van alle social media-kanalen;
➾ door persoonlijk contact en goede bereikbaarheid, elke dag van 08.00 tot 20.00;
➾ omdat we snel schakelen en handelen.

Verkoopmakelaar Bollenstreek en Leiden

Wij kunnen je helpen met het verkopen van jouw huis in Leiden, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Lisse, Sassenheim, Hillegom en De Zilk.

Shape

Gratis vrijblijvende waarde bepaling

Ben je aan het oriënteren en benieuwd hoeveel jouw huidige woning waard is? Zie je door de bomen het bos niet meer? Twijfel je? Wij helpen je met de volgende stap! Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Met een gratis waardebepaling geven we inzicht in de reële waarde van jouw woning.

Wij staan voor je klaar!

Ben je op zoek naar een erkend NVM makelaar in de Duin- en Bollenstreek of Leiden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gilde Makelaars staat voor je klaar!