Taxatierapport

Taxatie Bollenstreek en Leiden

Heb je een taxatierapport nodig voor jou aangekochte woning of de verbouwing van de huidige woning en wil je laten taxeren door een deskundig taxateur? Gilde Makelaars verzorgt een duidelijk gevalideerd taxatierapport dat aan alle eisen voldoet.

Shape

Specialistenwerk

We verzorgen een deskundig taxatierapport dat is gevalideerd door de NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Alleen taxateurs die aan strenge eisen voldoen en elk jaar de herscholingsplicht halen, kunnen zich aanmelden bij het NWWI. De opgeleverde taxatie zal dan ook aan alle richtlijnen en kwaliteitsnormen voldoen.

Duidelijk en snel

We hebben jarenlange ervaring met taxeren in de Duin- en Bollenstreek, regio Katwijk en Leiden. Doorgaans heb je binnen twee werkdagen een compleet en betrouwbaar taxatierapport in jouw bezit. Wel zo prettig als je snel duidelijkheid wilt hebben.

Waarom Gilde Makelaars?

Een taxateur van Gilde Makelaars:

➾ is kritisch, duidelijk en eerlijk;
➾ kent de markt, de stad, de wijken en woningen;
➾ is snel en goed bereikbaar;
➾ is een erkend taxateur dat is aangesloten bij NWWI.

Huis taxeren in Bollenstreek en Leiden

Op de volgende locaties kunnen wij huizen taxeren: Leiden, Katwijk ZH, Rijnsburg, Valkenburg ZH, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk ZH, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Lisse, Sassenheim, Hillegom, De Zilk

Wij staan voor je klaar!

Vraag ons gerust naar onze scherpe taxatietarieven. Of neem voor een vrijblijvend advies over de waarde van je (toekomstige) woning contact met ons op. We helpen je graag met een gratis waardebepaling.