Over ons

Ons kantoor

Shape

De makelaar van nu

Gilde Makelaars is een jong en energiek kantoor. Onze kracht is niet alleen deskundigheid en ervaring, maar ook transparantie staat hoog in het vaandel. Onze klanten voelen we haarfijn aan en we streven naar een deal waar alle partijen blij mee zijn. Hoe wij dit doen? Wij pakken de verkoop en aankoop aan als de makelaar van nu, doen een stapje meer en denken altijd verder.

Het verhaal van Gilde Makelaars

Gilde Makelaars, een erkend NVM-kantoor, is in februari 2021 opgericht, maar de geschiedenis van onze makelaars gaat een stuk verder terug. Eigenaresse Sylvia van Oostrum groeide op in de makelaardij, het vak stroomt door haar bloed. Als klein meisje raakte ze geboeid door de huizenwereld. Dat is ze vandaag de dag nog steeds. Ruim 20 jaar ervaring in het vak, maar nog even ambitieus. Ze vindt het werk als makelaar ‘het leukste vak wat er bestaat’. Ze wordt er gelukkig van om anderen te helpen met het vinden van het perfecte huis.

De juiste puzzelstukjes

Sylvia vormt samen met Eva van Dorp het kantoor van Gilde Makelaars. Eva is een jonge en ambitieuze makelaar in opleiding. Als rechterhand van Sylvia ontfermt ze zich over het digitale gedeelte en zet ze haar kritische blik als opgeleid juridisch medewerker in voor de aan- en verkoopprocessen. Eva is leergiering en beheerst snel alle kneepjes van het vak, zoals taxaties en het beoordelen van huizen. Ze ziet het kopen van een huis als een puzzel. Als makelaar haalt ze er plezier uit om mensen te helpen de juiste puzzelstukjes te vinden.

Eerlijkheid voorop

In de werkwijze van Sylvia en Eva staat eerlijkheid voorop. Ze zijn transparant naar de mensen die ze helpen en zetten zich in om iedereen het woongenot te geven dat ze verdienen. Een gelukkige koper of verkoper is het mooiste compliment dat ze kunnen krijgen.  Dat is de reden dat ze elke dag naar hun werk gaan.

Wij staan voor je klaar!

Omdat de medewerkers van Gilde Makelaars wonen en werken in de Duin -en Bollenstreek, weten ze echt waar ze het over hebben. Ze kennen de markt, de dorpen en de mensen. Het zorgt ervoor dat ze snel voor jou klaar staan, goed bereikbaar zijn en snel langs kunnen komen voor afspraken.

Wil je gebruik maken van de diensten van Gilde Makelaars? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

© 2021 All rights reserved​

Gemaakt met ❤ door VerseKrachten

× Stel je vraag via WhatsApp!