Over ons

Naam en visie

Shape

Het ambacht van makelaar

In de zestiende eeuw verenigden de makelaars zich in een gilde om ervoor te zorgen dat ze de kwaliteit van hun werk konden garanderen en om zich te beschermen tegen de concurrentie van mensen die ook optraden als bemiddelaar, maar daarvoor niet door het stadsbestuur waren aangesteld. Het woord beunhaas is vermoedelijk in deze tijd ontstaan. Het gilde distantieerde zich van deze makelaars om het belang van de klant voorop de zetten via een transparante en eerlijke werkwijze.

Vanuit respect voor het ambacht en de traditionele normen en waarden die horen bij de makelaardij draagt ons kantoor de naam Gilde Makelaars.

Lid van de NVM

Gilde Makelaars is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Als lid van de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen onderstreept Gilde Makelaars de visie van de NVM omtrent onafhankelijkheid, kwaliteitsborging en integriteit.

Benieuwd wie wij zijn en hoe wij ons vak beleven? Lees meer over ons kantoor!

Wij staan voor je klaar!

Omdat de medewerkers van Gilde Makelaars wonen en werken in de Duin -en Bollenstreek, weten ze echt waar ze het over hebben. Ze kennen de markt, de dorpen en de mensen. Het zorgt ervoor dat ze snel voor jou klaar staan, goed bereikbaar zijn en snel langs kunnen komen voor afspraken.

Wil je gebruik maken van de diensten van Gilde Makelaars? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.