Aankoopmakelaar

Huis kopen Bollenstreek en Leiden

Het aanbod is beperkt en als koper moet je steeds vaker onder druk een belangrijke beslissing nemen. Het kopen van een huis in de Bollenstreek en Leiden is ingewikkeld en kent vele valkuilen. Wij zijn gespecialiseerd om jou professioneel te begeleiden bij deze belangrijke stap. We hebben de juridische kennis, expertise en motivatie om jou zo goed mogelijk te helpen. Ook in de huizenmarkt van nu!

Shape

Van starter tot de ervaren verhuizer

Het is spannend! Ben je verliefd geworden op jouw droomhuis? Wat nu? Geen paniek, want de zeer deskundige aankoopmakelaars van Gilde Makelaars helpen jou graag! Wij komen op voor jouw belangen en helpen je met onze ervaring en ons netwerk. We kennen de markt en houden het aanbod scherp in de gaten. Zo weten we voor jou een thuis te vinden dat voldoet aan al je wensen en begeleiden we je in geluk!

Het gehele proces

De huidige huizenmarkt, met de daarbij behorende ontwikkelingen, kansen maar ook een blijvende krapte maakt het ingewikkeld. Er is veel vraag en weinig aanbod. We ondersteunen en begeleiden je in het gehele proces, van de zoektocht en bezichtigingen tot aan het ondertekenen van de koopovereenkomst en de sleuteloverdracht bij de notaris. Wij adviseren en jij beslist. Wij zijn pas blij, als jij blij bent!

Waarom Gilde Makelaars?

Een aankoopmakelaar van Gilde Makelaars:

➾ is kritisch, scherp, duidelijk en eerlijk;
➾ krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
➾ kent de markt, de stad, de wijken en woningen;
➾ begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces tot de sleuteloverdracht.

Huis kopen in regio Bollenstreek en omstreken

Wij kunnen je helpen met het kopen van je droomwoning in Leiden, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Warmond, Lisse, Sassenheim, Hillegom en De Zilk.

Shape

Gratis op de hoogte blijven van ons aanbod

Wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van al het nieuwe aanbod in jou omgeving? Meld je dan gratis bij ons aan. Via ons zoeksysteem krijg je de woning net even iets eerder in jouw mail. Als je helemaal verliefd bent geworden op de woning van je dromen en onze hulp goed kan gebruiken staat wij voor jullie klaar.

Wij staan voor je klaar!

Zie je door de bomen het bos niet meer? Twijfel je? Of ben je al helemaal verliefd? Wij helpen je met de volgende stap! Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.